Jídelní lístek

Seznam alergenů publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU

  1. obiloviny obsahující lepek - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. korýši a výrobky z nich
  3. vejce a výrobky z nich
  4. ryby a výrobky z nich
  5. podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. mléko a výrobky z něj
  8. skořápkové plody - mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
  9. celer a výrobky z něj
  10. hořčice a výrobky z ní
  11. sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. měkkýši a výrobky z nich 

jídelní lístky

22.11.2016 v 15:33

Webové stránky od společnostihodinek Unired Comp